Werken bij Ter Steege

Als je met plezier naar je werk gaat, goed in je vel zit en je persoonlijk kunt ontwikkelen, is dat goed voor jou én voor de sfeer bij onze organisatie. Naast goede prestaties zorgt het ook voor een prettige uitstraling: met zo’n bedrijf werken opdrachtgevers en partners graag samen.

Kortom; mensen, mensen en nog eens mensen. Jullie zijn de brandstof waar onze motor op draait. Dat hebben we in ons meer dan 100-jarige bestaan als familiebedrijf al vaak genoeg ervaren. Daarom willen we graag dat je enthousiast bent én blijft in onze werkomgeving.

Natuurlijk moeten we daarvoor allereerst goed bij elkaar passen. Ter Steege heeft haar kernwaarden Betrouwbaar, Betrokken en Bekwaam hoog in het vaandel. Als je jezelf daarin herkent, kun je wat ons betreft de mouwen opstropen. Dan gaan we samen een mooie én drukke tijd tegemoet.

‘Betrokken’ betekent immers ook dat je ondernemend bent. Initiatief toont. ‘Bekwaam’ houdt in dat je een vakman (m/v) bent. Een professional waarop klanten en collega’s kunnen bouwen. ‘Betrouwbaar’ is voor jou in feite een open deur. Natuurlijk kom je afspraken na. En geen haar op je hoofd die erover denkt om dingen toe te zeggen die je niet kunt waarmaken.

Het is fijn werken met een club collega’s die ook zo in elkaar zitten. Ook fijn: de ruimte die je krijgt om steeds beter te worden. We moedigen jong talent (kijk maar eens op TOPS Academie) én andere medewerkers aan om opleidingen en cursussen te volgen. Dat ondersteunen we ook met raad en daad.

Zoals gezegd: werken bij Ter Steege is werken mét en vóór mensen. Voel jij je thuis bij een organisatie die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus neemt, die veel aandacht heeft voor je gezondheid en vitaliteit en waar je enthousiast samenwerkt aan projecten om trots op te zijn?

Dan zien we je graag als collega bij Ter Steege. Je bent van harte welkom!

Wil je meer weten over onze projecten, ons aanbod en onze concepten? Bekijk hier de website van Ter Steege Bouw Vastgoed!