Tops Academie

Sta je op het punt om het studentenleven achter je te laten en met je eerste baan te beginnen? Dan is de TOPS Academie van Ter Steege misschien iets voor jou. Samen zoeken we naar de best passende functie, trainingen en opleidingen om jouw ambities te helpen waarmaken.

Met de TOPS Academie kun je twee kanten op: het TOPS Traineeship en het TOPS Kickstarttraject. Bij beide trajecten staat een ding voorop: jij bepaalt hoe jouw ideale traject eruit komt te zien.

Tops Traineeship

Het TOPS Traineeship helpt je om te ontdekken welke functie het beste bij jou past. Bij dit TOPS-traject ga je in principe in twee jaar aan de slag bij drie verschillende Ter Steege-bedrijven in drie verschillende functies. Je leert zo niet alleen Ter Steege goed kennen, maar ook je eigen wensen en mogelijkheden op het gebied van werk. In overleg bepalen we: welke functies, welke bedrijven en welke looptijd per bedrijf. Zo stippelen we samen een traject uit dat jou het beste ondersteunt.

Kom je bij ons werken? Dan werk je mee aan gave en bijzondere vastgoedprojecten. Denk bijvoorbeeld aan het Johannes Aupingkwartier in Deventer, Indië in Almelo en grote renovatieprojecten in de buurt. Met de juiste instelling en een flinke dosis enthousiasme krijg je de verantwoordelijkheid om zelfstandig aan deze projecten te werken. Daarnaast krijg je ruimte om met je eigen ontwikkeling aan de slag te gaan. Je kiest zelf opleidingen en trainingen in overleg met jouw persoonlijke coach.

Als jouw traject is afgerond, kijken we samen naar waar je kwaliteiten en werkplezier het beste tot zijn recht komen. Vervolgens gaan we op zoek naar een passende functie binnen een van onze bedrijven.

Tops Kickstart

Weet jij al welke functie je wilt gaan doen? Dan past het TOPS Kickstart traject goed bij jou. Je gaat aan de slag in jouw ideale functie om het beste uit jezelf te halen. Ook tijdens dit traject werk je zelfstandig mee aan mooie projecten. En met de juiste instelling krijg je verantwoordelijkheid en genoeg ruimte om te groeien binnen je functie. Je werkt 40 uur, maar bent ook actief bezig met je persoonlijke ontwikkeling samen met je coach. Na het afronden van je traject heb je dus al flinke stappen gemaakt in je carrière!

Wil je hier graag meer over weten? Mail dan naar: info@werkenbijtersteegegroep.nl

Aanmelden
Nieuwsbrief

    Haal eruit<br /> wat in je zit.
    Werken bij Ter Steege
    Haal eruit
    wat in je zit.

    Als je met plezier naar je werk gaat, goed in je vel zit en je persoonlijk kunt ontwikkelen, is dat goed voor jou én voor de sfeer bij Ter Steege. Naast goede prestaties zorgt het ook voor een prettige uitstraling: met zo’n bedrijf werken opdrachtgevers en partners graag samen. Lees alles over Ter Steege