Met je handen werken, buiten aan de slag en met trots kijken naar wat jij gemaakt hebt. Misschien wel een van de redenen waarom de bouw bij jou past. Wil jij ontdekken of werken in de bouw iets is voor jou? Je bent van harte welkom bij Ter Steege! Je kunt bij ons van alles doen: van (snuffel)stage tot vakantiewerk.

Stage lopen bij Ter Steege

Zit je in het laatste jaar van je VMBO opleiding en moet je een keuze maken voor je vervolgopleiding? Misschien weet je het al zeker: jij gaat een opleiding volgen in de bouw. Of misschien twijfel je nog en ben je benieuwd hoe werken in de bouw is. Op veel VMBO opleidingen loop je een aantal dagen of weken stage bij een bedrijf om te kijken of het werk bij je past. Wij bieden stageplekken aan, zodat jij kan ontdekken of de bouw bij jou past.

Vakantiewerk bij Ter Steege

Wil je in de vakanties je handen uit de mouwen steken en ervaring op doen in de bouw? Ook dan kun je terecht bij Ter Steege. Je gaat aan de slag op een van onze bouwplaatsen en werkt gewoon mee.

Wil je meer weten of je aanmelden?

Stuur een mailtje naar info@tsbouwvastgoed.nl of bel naar 0548-530 000.

Wil je specifiek bij een van onze werkmaatschappijen aan de slag? Je vindt hier alle contactgegevens.

Haal eruit<br /> wat in je zit.
Werken bij Ter Steege
Haal eruit
wat in je zit.

Als je met plezier naar je werk gaat, goed in je vel zit en je persoonlijk kunt ontwikkelen, is dat goed voor jou én voor de sfeer bij Ter Steege. Naast goede prestaties zorgt het ook voor een prettige uitstraling: met zo’n bedrijf werken opdrachtgevers en partners graag samen. Lees alles over Ter Steege