Bouw aan je toekomst bij Ter Steege!

Klaar om het fundament te leggen voor jouw carrière? Wij hebben bij onze verschillende werkmaatschappijen door heel Nederland altijd een aantal plekken beschikbaar voor stagiairs en afstudeerders.

Wil jij ontdekken welke kant je op wilt in de bouw? Bij ons krijg jij de kans om uit te zoeken waar jouw passie ligt. Kom jij bij ons stage lopen, dan ben je echt onderdeel van ons team: je werkt zelfstandig mee aan onze projecten en krijgt je eigen taken en verantwoordelijkheden. Natuurlijk ontvang je begeleiding van ervaren collega’s.

Uitvoerder en student op de bouw in overleg

Ervaar hoe het is om te werken bij een echt klantgericht, sociaal en maatschappelijk familiebedrijf. We bouwen aan mooie projecten en gaan samen voor goede resultaten. Jouw werkgeluk staat voorop. Daarom zijn er op z’n tijd personeelsfeestjes, borrels en activiteiten. We zetten actief in op jouw gezondheid en je duurzame inzetbaarheid en organiseren daarom regelmatig sportieve activiteiten en doen mee aan leuke wedstrijden door het hele land. Dit doen we allemaal vanuit ons vitaliteitsprogramma Ter Steege in Beweging. 

STAGE LOPEN

Wil je stage bij ons lopen? Leuk! Stuur je CV en een korte motivatie naar info@werkenbijtersteegegroep.nl! 

Uitvoerder en studenten kijkend naar tekeningen op de bouwplaats
AFSTUDEREN

We hebben bij verschillende bedrijven afstudeerplekken beschikbaar. Misschien heb je zelf al een idee welke kant je op wilt. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden bij Ter Steege. Stuur je CV en een korte motivatie naar info@werkenbijtersteegegroep.nl! 

Heb je nog vragen? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem contact met ons op! 

vrouwelijke student met tablet op bouwplaats
Vakantiewerk bij Ter Steege

Wil je in de vakanties je handen uit de mouwen steken en ervaring op doen in de bouw? Ook dan kun je terecht bij Ter Steege. Je gaat aan de slag op een van onze bouwplaatsen of op kantoor en werkt mee aan onze mooie projecten.

Neem contact met mij op

Wil je meer informatie over stage lopen bij Ter Steege? Vul het contactformulier in en wij nemen binnenkort contact met je op.

  TOPS Academie

  Ben je bijna klaar met jouw studie en klaar om met je eerste echte baan te beginnen? Dan is de TOPS Academie van Ter Steege misschien iets voor jou. Samen zoeken we naar de best passende functie, trainingen en opleidingen om jouw ambities te helpen waarmaken. 

  Met de TOPS Academie kun je twee kanten op: het TOPS Traineeship en het TOPS Kickstarttraject. Bij beide trajecten staat één ding voorop: jij bepaalt hoe jouw ideale traject eruit komt te zien. 

  Lees meer over de TOPS Academie 

  Haal eruit<br /> wat in je zit.
  Werken bij Ter Steege
  Haal eruit
  wat in je zit.

  Als je met plezier naar je werk gaat, goed in je vel zit en je persoonlijk kunt ontwikkelen, is dat goed voor jou én voor de sfeer bij Ter Steege. Naast goede prestaties zorgt het ook voor een prettige uitstraling: met zo’n bedrijf werken opdrachtgevers en partners graag samen. Lees alles over Ter Steege